VITAJTE!

„Hory ma volajú a ja musím ísť.“

-John Muir

Ahojte turisti!

Vitajte na našej stránke „Smerom k oblakom!“

Sme váš sprievodca novými dobrodružstvami po Slovensku ale aj za jeho hranicami. Radi cestujeme a svoje zážitky a návštevy nových miest zaznamenávame práve na náš web, prostredníctvom ktorého chceme aj vám ako čitateľom poskytnúť tipy na miesta, ktoré sa jednoducho oplatí vidieť.

Naša stránka vám ponúkne prehľadné informácie o rôznych destináciách po celom svete, s dôrazom na ich turistické atrakcie, prírodné krásy a historické záznamy. Nech už plánujete horský výstup, jazdu na bicykli, prechádzky po národných parkoch alebo poznávanie nových kultúr, naše podrobné sprievodcovské články a tipy vám pomôžu pri rozhodovaní, čo si nenechať ujsť a ako si naplno vychutnať každý okamih vášho dobrodružstva.

Okrem toho vám poskytneme aj praktické rady a návody, ako si pripraviť a vybaviť cestu, čo si so sebou zobrať, ako sa zorientovať v cudzom prostredí a ako si užiť bezpečné a pohodlné cestovanie. Neminú vás ani tipy na rôzne dovolenky alebo krátke výlety za malo peňazí.

Získajte inšpiráciu a objavujte nové miesta na Slovenku či vo svete prostredníctvom našej stránky „Smerom k oblakom“. Nech už ste začiatočníkom alebo skúseným cestovateľom, sme tu pre vás, aby sme vás povzbudili a pomohli vám objaviť fascinujúci svet turistiky, cyklistiky a cestovania.

Tak sa pripravte… začíname!

Relax!

Ahojte turisti!

Pridajte sa do nášho klubu a získavajte inšpirácie na výlety každý víkend.

One Comment

  1. WordPress komentátor

    Ahoj, toto je komentár.
    Pre správu, úpravu alebo mazanie komentárov si pozrite sekciu Komentáre na nástenke.
    Profilové obrázky komentujúcich sprostredkúva služba Gravatar.

Leave a Reply